kibris kizlari 

kapat
  1. tanım: kıbrıs'ta yaşayan, memleketi kıbrıs olan kızlardır. *

genelde esmer olurlar ve napan'ı erkeklere göre daha çok yayarak kullanırlar. süslüdürler, hele bunların türkiye'ye gelenleri alışveriş manyağı olup süse doymazlar. erken yaşta evlenmeleri dikkat çekicidir. çok garip bir tespit olsa da çok ders çalışırlar, okulda başarılıdırlar.
    #1437258 (ruyagordum, 21.03.2007 18:59)
  2. çirkindirler.
    #1437271 (hendrix, 21.03.2007 19:03)
  3. genellikle isimleri erkek isimlerinin değiştirilmesiyle koyulmuştur.
    (bkz: hüsniye)
    (bkz: berkiye)
    (bkz: kerime)
    (bkz: rasiha)
    (bkz: sadiye)
    şiveleriyle kimilerine sempatik kimilerine ise antipatik gelen kızlardır.
    #1437275 (manik depresif, 21.03.2007 19:04 ~ 19:06)
  4. Genelde ya çok zayıf ya çok şişman olan tenleri koyu renkte olan kızlardır.Çok güzel bir kıbrıslı kızla karşılaşsanız bile umutlanmayın zira şiveleri olayı bitirmektedir.örnek: Napan be gardaş? bugün sinemaya gideceyik deeğil? = Napıyorsun bugün sinemaya gideceğiz değil mi? demek istiyor kendileri *
    #1440459 (yalandunyaninsahtekahramani, 22.03.2007 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

kibris kizlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kibris kizlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kibris kizlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mustafa kemal ataturk » onune gelen basliga siyaset bulastirmak » metal muzik gotunuze girsin » buy more » melih gokcek in odtu yu yikmak istemesi » motorstorm 2 » ezdigi bocegi ibret olsun diye kaldirmamak » neyse ben kactim » ayar yedim kacayim » ayi sinan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci