kibris kahvesi 

kapat
  1. light türk kahvesi olarak tanımlanabilecek,daha açık renkli, az kavrulmuş kahve çeşiti.
    #3783555 (aysengruda, 07.08.2008 14:40)
  2. bağımlılık derecesi diğer birçok kahveye göre daha çarpıcı olan, sadece girnede değil adanın her yerinde deliler gibi üretilen ve herkesin ne yazık ki günde en az iki tane içmek suretiyle tiryakisi olduğu, türkiye'dekinden pek farkı olmayan ve yine küçük fincanlarda içilen kahve.
    #3783628 (xenophobe, 07.08.2008 14:55)

© 2008 - uludağ sözlük

kibris kahvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kibris kahvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kibris kahvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz feneri dernegi davasi » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » genetik determinizm » fake you » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » sener eruygur » iskur bana is bul » sevebilme ihtimalini sevmek » politika dergisi » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » dr cureklibatur ve bay arkin » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » imkb » istanbul evleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » se7en » sacriter » kaynana semra » cukura dusup sakatlanan futbolcu » ataturk un bursa nutku » bilgi yonetimi » bas peri kulina » kar yagarken dinlenecek sarkilar » jan jojem » kondisyoner » firindan yeni cikmis ekmek » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli