kibariyenin anasi ihlamurlar altinda 

kapat
  1. yönetmenliğini bobby tatketcap yaptiği filmdir. kibariyenin anasi hakkını arayan ve köylülerini ezen bir despot bir köy agasidir. görenin altina sicirttiği için kimse ona karsi gelemez. ammavelakin köye atalarinin izini sürmeye gelen kör necla onun yaptiği haksizliklara karşi kaş kaldirir. ve olaylar gelisir.

--spoiler--
    bu bir destan.

yeni delhi times
    --spoiler--
    #1817811 (mulayim, 25.06.2007 01:21)

© 2008 - uludağ sözlük

kibariyenin anasi ihlamurlar altinda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kibariyenin anasi ihlamurlar altinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kibariyenin anasi ihlamurlar altinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agzini yalamak » adnan senses » bozulan uyku duzeni » 3 telli bass gitar » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » dtm » onur air » helal olsun dedirten entryler » lenova » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » boyoz » kabul ediyorum carlos benden iyi » wings of god » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » kahpe bizans in yigit guzeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sesleri gormek » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » meydanbenim » ask yaslandirir » silmekten asinan burun » galatasaray amblemi » sehremini » jimmy carter » olsa verirdim » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » with the beatles » atilla kart » futsal » firindan yeni cikmis pogaca » uludag sozluk yazarlarindan oykuler