kibar yazar sevdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kelam i kibar kibar i kelamest
  2. gulu sevdim dikeni batti seni sevdim gotun kalkti
  3. ben hep sevdim dusunmedim sevdim
  4. kibar
  5. kibar ayi
  6. ali kibar
  7. kibar tecavuzcu
  8. kibar gelin
  9. kelam i kibar
  10. cetin kibar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» celebrity deathmatch » four seasons » mikael stanne » eticin » december » brandon lee » gulse birsel » her turk asker dogar » kayseri duku haci abdullah » ekran klavyesi » angelina grun » elastohidrostatik » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » hayata dair ic burkan detaylar » chevelle » suleyman demirel in siyasete davet edilmesi » zall vs ssg » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » dolmustan inme istegini soyleme cesitleri » zarife » uzumlu nun tarihi eserleri » aslanlar sahada tribunler ayakta » indiragandi » gulben ergen le surpriz » karanligin lideri » ferrari enzo » 34 hbk 24 » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » sadece turkiye de gorulen olaylar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa