kibar feyzo sendromu 

kapat
  1. gülo' yu alabilmek için: köyün imamıyla anlaşıp, anası adile naşit' i ve ahaliyi ''esaslı aşık'' olduğuna inandırma durumudur.

anası adile naşit, te inanır ahali gibi ve razı olur.
    gülo' yu verirler.

ne var ki gülo' yu olan kibar feyzo, babayı da alacaktır.

(buradaki''babayı alma'' gülo' nun babası hüso' yu anımsatmalıdır.)

...
    -''söyle hekim beyim, suç kimde?''
    ...

ve film biter.
    #1624975 (iplik, 09.05.2007 16:27)
  2. (bkz: bu da mı ofsayt be)
    #1624980 (thelastturc, 09.05.2007 16:28)
  3. (bkz: ben bir sevda kuşuyum)
    #1624993 (Cappucino, 09.05.2007 16:33)

© 2008 - uludağ sözlük

kibar feyzo sendromu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kibar feyzo sendromu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kibar feyzo sendromu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nazim hikmet ran » motorhead » damat muzik company » bkm mutfak » caminin ust kati » televizyon izlememe nedenleri » nogger » jose antonio reyes » romus ve romulus » xabi alonso a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci