ki umarim verir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. umarim
  2. umarim vs insallah
  3. umarim her sey istedigin gibi olur
  4. sen beni aldatamazsin ama ben seni umarim aldatmam
  5. insallah yerine umarim diyen insan
  6. umarim bir gun tanisirim denilen hatunlar listesi
  7. umarim dindar olacak kadar yaslanmam
  8. mutluluk verir
  9. bilgi aci verir
  10. bir tur verir misin

© 2008 - uludağ sözlük

ki umarim verir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ki umarim verir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ki umarim verir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gereme orenleri » skinny dipping » cop kutusu tekmelemek » emekli baba ile ayni evi paylasmak » anakonda nonda » e safe » istevizyon » bulent ersoy a benzemek icin estetik yaptirmak » portekiz » ben ki sevmekten hic usanmam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci