ki kendisi 5 kere 2 dir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alti kere gidip yedi kere gelmek
  2. ben alti kere gittiysem yedi kere geldim
  3. 2 kere havaya atip bir kere tutmak
  4. bir kere bile bir kere demeyen insan
  5. sen bana 5 kere vur ben sana 1 kere vurayim
  6. cesurlar bir kere olur korkaklar bin kere
  7. iki kere dusunup bir kere soylemek
  8. bir sey 2 kere olmussa 3 kere de olacaktir
  9. ta kendisi
  10. sairin kendisi

© 2008 - uludağ sözlük

ki kendisi 5 kere 2 dir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ki kendisi 5 kere 2 dir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ki kendisi 5 kere 2 dir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» malone » tarihteki unutulmaz ayarlar » yaran entryler » fler » william wallace » seriatten korkup allahsiz olmak » benim annem dans edemez » 9 aydir gazoz icmeyen insan » turbanli » osteosit a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci