ki hakiki oz cakaldir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hakiki koc
  2. hakiki ask
  3. ask i hakiki
  4. oz hakiki
  5. hakiki
  6. aded i hakiki
  7. oz hakiki lost
  8. yusuf u hakiki
  9. oz hakiki secret
  10. hakiki kalemsorler

© 2008 - uludağ sözlük

ki hakiki oz cakaldir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ki hakiki oz cakaldir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ki hakiki oz cakaldir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gozlerin dogal olarak popoya kaymasi » private equity » balgam » prison break » alakasiz ama birlikte tat veren yiyecekler » 1 geleneksel kdz eregli call of duty zirvesi » hayal kuramamak » vremya » gonenc esiyok » riddle of steel » asset backed paper » can yucel » ulker urunlerini protesto etmek » taraf in yalan haber yapmasi » eski sevgilinin fotografina bakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uu ogrenci isleri otomasyonu » ana haber bulteni » yusuf bayraktutan » teoberk jr » suleyman demirel anadolu lisesi » beklediginiz lider geldi » buyuk okyanus » del kano » alt bostanci » poset gorunce deliren kediler » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim » hitler » isyerinde samimiyeti dengeleyememe sorunu » donnie darko » ferhat gocer