ki bu cesareti kimden aldiklari cok belli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her gun belli saatte belli sayida eksi oy almak
  2. msn imi kimden aldin
  3. kimden ogrendin
  4. ee caylar kimden
  5. turkler in batidan aldiklari
  6. benim yerim belli yurdum belli
  7. kimden izin aldin
  8. kimden yazar olur
  9. biz kimden kaciyorduk anne
  10. aldiklari nefesin kiymetini bilmeyenler

© 2008 - uludağ sözlük

ki bu cesareti kimden aldiklari cok belli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ki bu cesareti kimden aldiklari cok belli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ki bu cesareti kimden aldiklari cok belli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seks yapmadigi yillara yanan kadin » unutulmayan dizi replikleri » teravih de yellenip toplumsal baskidan korkmak » baslik altina ayar icin toplasan korpe yazarlar » speedster » el gibi » foreverlilya com » ion » oglum devlet icin 94 insan oldurdu » para almaya alisan emir almaya da alisir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games