ki bu bn oluyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oluyorum
  2. subyanci mi oluyorum ne
  3. acliktan oluyorum
  4. nazina oluyorum
  5. oluyorum tanrim
  6. hastaliktan oluyorum
  7. baba oluyorum
  8. sensizlikten oluyorum
  9. bu aksam oluyorum
  10. oh baba oluyorum

© 2008 - uludağ sözlük

ki bu bn oluyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ki bu bn oluyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ki bu bn oluyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ernest hemingway » yaran facebook gruplari » sozlugun en durgun oldugu saatler » ecce homo » sizin dininiz size benim dinim banadir » dibutil suksinat » hexenkessel » respect my authority » teknik direktor kiyimi » araba arkasi yazilari » cirkin oldugunu kabul eden kiz » hayko cepkin » bon iver tarzi baslik acma rehberi » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » minibuscu laflari » oleceksin kopek » kizarmis bayat ekmek » ben hep kendime cikan bir yokustum » kul olayim kalem tutan ellere » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » red alert 2 yuri s revenge » it s too late » silence is golden » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » objebi » yaran fikralar » uyumadan once the bards song dinlemek » evli bir kadinla yatmak