ki boyle demeyi aslinda hic sevmiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben aslinda hic boyle degildim
  2. aslinda boyle bir yazar yok
  3. boyle bir yazar aslinda yok
  4. aslinda boyle biri yok
  5. boyle bir yazar aslinda var
  6. aslinda ben boyle biri degilim
  7. don demeyi unuttum
  8. gunaydin demeyi sevmemek
  9. dil yozlasmasina dur demeyi istemek
  10. gidene don demeyi unutmak

© 2008 - uludağ sözlük

ki boyle demeyi aslinda hic sevmiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ki boyle demeyi aslinda hic sevmiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ki boyle demeyi aslinda hic sevmiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nukleer enerjinin ucuz oldugunu sanan insan » kendi calip kendi oynamak » how to lose a guy in 10 days » nadia ali » poisonx » saban disli » derinin soyulmasi » aq » ahmet kaya » jigga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games