ki biliyorum geyik yapmak daha eglenceli okumayacaksiniz ama yine de yazayim dedim 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (32 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

ki biliyorum geyik yapmak daha eglenceli okumayacaksiniz ama yine de yazayim dedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ki biliyorum geyik yapmak daha eglenceli okumayacaksiniz ama yine de yazayim dedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ki biliyorum geyik yapmak daha eglenceli okumayacaksiniz ama yine de yazayim dedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» parsiyel » binbir surat » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » fly away » turk zall » hamd olsun » arkas holding » max payne oynayan kiz » uludag sozluk tarikati » yasar pasaoglu » matematikten sogutan basliklar » biz adiyamansporluyuz » tabutta rovasata » dinodream » talabani ile gorusurum kabile reisi ile gorusmem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » house bill of lading » sicak su muzigi » o horten » aktutunlu cicek » en ilginc evlenme teklifleri » quarantine » normandiya cikarmasi » asset backed paper » cursed » turbanlilarin oral seksi istememesi » ali aktas » der meister » full screen anti aliasing » ulker » seek