ki ben bunlardan degilim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. daha bunlardan cok var
  2. bunlardan bi bok olmaz
  3. ben siyasetci degilim diplomat da degilim turkum
  4. ben o degilim
  5. ben pic degilim
  6. ben degilim
  7. ben o ben degilim
  8. degilim
  9. ebe degilim
  10. yakisikli degilim

© 2008 - uludağ sözlük

ki ben bunlardan degilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ki ben bunlardan degilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ki ben bunlardan degilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir araba kullanamayan olarak kadin » be my lover » pelin batu » antu com » kompresor » lobiyes » hannibal » bir koyuna sana kurban olayim demek » espriden ne anlarsiniz » ukalalara agzinin payini vermek » badi ekrem esofmani » turkiye futbol ekolu » entry deki hatali bolumu buraya belirtiniz » hotel menora » alternatif sigara paketi uyari mesajlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vitorino gabriel pacheco antunes » hurriyet ten baslik transfer etmek » thomas hobbes » ingilizlerin anlamayacagi turkce sozler » 2 temmuz 1993 sivas katliami » tff ikinci lig » kara gunes » kopush fm » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » rui pedro dos santos patricio » kemal tahir » lan bsg » isyerinde samimiyeti dengeleyememe sorunu » 15 ekim 2008 » mikrodalga firin