ki ataturk anilarinin tartismasiz tek ismidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tartismasiz
  2. ticaretsiz mal tartismasiz bilgi cezasiz saltanat
  3. tartismasiz tum zamanlarin en ilgi cekici dizisi
  4. adalet sadece bir kiz ismidir
  5. ozgurluk new york da bir heykel ismidir
  6. oldukten sonra anilarinin yayimlanmasini istemek
  7. askerlik anilarinin hicbir zaman unutulmamasi
  8. sozluk yazarlarinin anilarinin subjektif olmamasi
  9. surekli anlatilan anestezi anilarinin evrenselligi
  10. kadin hakki yoktur cunku hakki bir erkek ismidir

© 2008 - uludağ sözlük

ki ataturk anilarinin tartismasiz tek ismidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ki ataturk anilarinin tartismasiz tek ismidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ki ataturk anilarinin tartismasiz tek ismidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enis faik arcan » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » the offspring » aciz olmak » tanimadigin kizi msn e eklemek » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » mutluluk » gul ki » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » sehremini » ruyada entry girmek » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatal » umut etmeyi umut etmek » revolver » istemezdim » be with you » agiz yirtmak » sunnet dugunu » onur air » ask karartir » sar » ask onarir » devrimcilik romantik bir ozentidir » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » hama » kurtlar vadisi izlemeyen erkek