ki alkolden oldu kendisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alkolden tiksinip kolonya suren tip
  2. alkolden kacip yalandan kacmayan insan
  3. alkolden anlamayan nesle asina degiliz
  4. falan oldu filan oldu bir gun derler sinan oldu
  5. domuz etinin alkolden az haram oldugunu dusunmek
  6. alkolden sonra ayilmak icin corbaciya gitmek
  7. got oldu mutlu oldu bayrami kutlu oldu
  8. seni sevdim de ne oldu marlboro zengin oldu
  9. sevdik de ne oldu efes pilsen zengin oldu
  10. oldu guzelim oldu sozlerinle gozlerim doldu

© 2008 - uludağ sözlük

ki alkolden oldu kendisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ki alkolden oldu kendisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ki alkolden oldu kendisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tayyip erdogan in emo olmasi » surekli cikolata yemek » johann heinrich pestalozzi » mumin sirin » neutrogena kullanan trabzonlu balikci » maybe attending » farukreally » black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » allah her zaman var » vicortus » geleneksel kaldirim tasi degistirme festivali » dead boy s poem » cahit arf » gerger » cuervo del mare » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arac disi trafik kazasi » at least i have a job » 1000000000000000000000000000 » film izlerken alkol almak » sergen yalcin » turk beyniyle uretilmis super cumleler » 1000000000000000000000000000000000000000 » yaran videolar » zeliha etoz » gysn » nihat genc » hayatima giren erkeklerden orkestra kurulurdu » isparta petrol turizm » dunyevi siirlerin son gecesi » askeri sorgulayan her haberi kampanya sanmak