kflli 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar, hoşgelmiştir.
    #2174577 (kebelekCun, 21.08.2007 23:58)
  2. (bkz: ben)
    #2211778 (kflli, 27.08.2007 22:33)
  3. k harfiyle başlayan bir ilimizin fen lisesinde okuduğunu düşündüğüm yazar.
    #2960745 (seyir, 06.02.2008 16:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kflli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kflli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kflli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haber sitelerindeki yorumlar » daudi baldrs » 1000000000000000 » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » karanlikta » eyvah eyvah eyvah » kuresel finans krizinin kapitalistleri emo yapmasi » benim annem bir melek » cisin geri kacmasi » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » burhan altintop sirin » ankarali kizlar » dolmusa binerken besmele ceken mini etekli kiz » south of heaven » kizlara yuz vermemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sylar » b 17 » meybuz » lan bsg » terrible angels » zinani » kolonyayi cocugun kafasina dokmek » surekli ben gay miyim acaba diyen erkek » darbe gunlukleri 3 » susmaya calismak » mount and blade » francis bacon » oto kuaforu » patricio perez » erkegi yatakta rencide etmek