kezman dan kurtulmak 

kapat
  1. bugün itibariyle, Fenerbahçe lehine gelişen en önemli olaylardandır.
    Kanımca, etoo ve senna gelse bu kadar sevinilemez.PSG kulübüne Allah'tan sabır dilemekten başka elden gelen yoktur.
    #3839526 (kurbiss, 19.08.2008 14:31)
  2. (bkz: ariel ortega)
    (bkz: nicholas anelka)
    (bkz: vladimir besçasnik)
    (bkz: Sergey Rebrov)
    ve son olarak;
    (bkz: Mateja Kezman)
    tahimini devamı ise;
    (bkz: daniel guiza)
    #3839561 (bedevix, 19.08.2008 14:36)
  3. türk futbolunun önü açılmıştır, türk futbolu adına sevindiricidir, türk futbolunda yetişen yeni yetmelerin onu örnek almaması için güzeldir, kendimiz için bir şey istiyorsak namerdizdir.

(bkz: yaşasın)
    #3839575 (alonejuveline, 19.08.2008 14:38)
  4. claudio maldonadodan kurtulmaktan bir adım öncesidir.
    #3839581 (kemalturna, 19.08.2008 14:39)
  5. çetnikl bir piçten türkiye kurtuldu diye sevinirken şimdide gs, ulusalar arası maclara çıkması defalarca yasaklanmış, çetniklerin liderinin dövmesini koluna yaptırmıs bir piç çetnigi basketbol takımına transfer etmiştir, yuh olsun bu kansız, düşüncesiz davranıslarına bu takımların.
    #3839582 (beklediginiz lider geldi, 19.08.2008 14:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kezman dan kurtulmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kezman dan kurtulmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kezman dan kurtulmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kezman dan kurtulmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.