kezban hatemi 

kapat
  1. *

1972 istanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, Aynı yıl (bkz: Hüseyin Hatemi)ile evlenmiştir.istanbul Barosu'nda kayıtlı serbest avukat olarak çalışan Kezban Hatemi, eşinin tersine hararetli ve hızlı konuşmalarıyla tanınmıştır. Uzmanlık alanları islam hukuku, insan hakları, kadın hakları, çocuk hakları ve hayvan hakları olan Hatemi, Darülaceze Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği de yapmıştır..
    #915955 (wAkE, 27.11.2006 10:38)
  2. hrant dink'in ve fener rum patrikhanesi'nin avukatı
    #1177511 (phial, 19.01.2007 21:10 ~ 21:57)
  3. tv programlarının sevilen konuklarından, türkiye'deki en özgürlükçü düşüncelere sahip kişidir. kendini çok güzel ifade ediyor ve kendini bir şekilde dinletiyor.

O kadar özgürlükçü, azınlık haklarını savunan birisi ki, ben kendisini biraz onceye kadar yabanci uyruklu biri sanıyordum. çok şaşırdım ama bizden biriymis ve bizden de gerçekten de özgürlükçü insanlar çıkıyormuş.

--spoiler--
    hüseyin hatemi ile ilk olarak hukuk fakültesinin 1 numaralı anfisinde karşılaşmışlar. yıl 1968. hüseyin hatemi o yıllarda asistandır. ilk dersten itibaren hocaların sordugu tüm sorulara kezban hanım el kardırmıştır.
    --spoiler--
    #1603347 (kursc, 03.05.2007 18:04 ~ 18:05)
  4. rakel dink'in avukatıdır. son hrant dink davasında yasin hayal denen insan müsvettesinin küfürlerine maruz kalmış güzel insandır.

(bkz: senin haddin mi o kadın be öküz)
    #3090215 (meredith, 03.03.2008 22:47)
  5. 20 mayıs 2008 tarihli neden programındaki konuşmalarıyla ne kadar saygın bir insan olduğunu bir kez daha göstermiştir. stüdyodaki en aklı başında konuşmaları kendisi yapmıştır. bugüne kadar hiçbir yerde göz boyamaya çalıştığını görmediğimiz bu değerli hoca, bu programda da böyle bir çaba içine girmemiştir.
    #3425087 (aliterasyon, 21.05.2008 00:54)
  6. (bkz: ismi ile musemma)
    (#2139913)
    #3425095 (kamil, 21.05.2008 00:56)

© 2008 - uludağ sözlük

kezban hatemi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kezban hatemi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kezban hatemi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dtp nin pkk yuzunden oy kaybetmesi » topraga dusen » mezarkabul ftw » hatake kakashi » hollanda » olasiliksiz » mauro lustrinelli » my fish » francois feldman » kopush fm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games