keyfimin kahyasi misin 

kapat
  1. sana ne, batıyor mu, karışmasana işime gibi laflarına nazaran kibar gözüküp daha ağır olanı.
    #661398 (krmyrdsn, 24.09.2006 02:48)
  2. keyfe müdahale edildiğinde sarf edilen muhteşem cümle.
    #716558 (LocK, 09.10.2006 20:16 ~ 20:17)
  3. sen istesn de yaparım istemesende yaparım modu
    #716714 (50iki, 09.10.2006 20:49)
  4. baskalarinin ozgurluk alanina girmedigin surece sonuna kadar sarfetmeye hakkin olan sozcuktur.
    #2537832 (gadjo, 30.10.2007 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

keyfimin kahyasi misin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. keyfimin kahyasi misin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keyfimin kahyasi misin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizim olmadan asla » sevebilme ihtimalini sevmek » yerli teknik direktorlerin yukselisi » uyumadan once the bards song dinlemek » nazli oksuz » sabetayist » evrim teorisi » grup test » hefeweizen » asansor kullanmayi bilmeyen insan » la kayyume illahu » bekliyorum » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » capa » moderasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » aktutun baskininda ergenekon parmagi » turklere ozgu davranislar » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » government » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » hazreti muhammed » oguzhan ozyakup » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » melankolik » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » mesnevi » ernest hemingway » her turlu pisirim yapilir