keyfe geldim lan bu saatte 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bila keyfe
  2. keyfe keder
  3. helal daire keyfe kafidir
  4. muslumanligi keyfe gore degistirmek
  5. eti iyi saatte olsunlar
  6. ne yapiyorum lan bu saatte
  7. 24 saatte 15 sehit
  8. iyi saatte olsunlar
  9. her gun saatte 14 53 u yakalamak
  10. saatte on bin ytl harcamak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» professional » seri eksi oy veren ibne » mutsuz insan » gumushane nin tarihi eserleri » cocukluk donemi sanrilari » aldatildigini hisseden kadin » en ilginc dukkan isimleri » ac kopek » gerger in tarihi eserleri » maraton a kapatma cezasi » nazim hikmet ran » chip » mevzuhal » samsun 216 » edinburgh duku philip » kt tunstall » sait faik hikaye armagani » entry e bakiniz » yaran anne baba diyaloglari » de mysteriis dom sathanas » sendikal yasalarin demokratiklesmesi » terlik » fatih terim » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » rektorun universite hayati boyunca gorulememesi » viktor sklovski » acun un kameramani feridun » converse giyen turbanli kiz » see who i am a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa