kevin kline 

kapat
  1. 1989 yılında a fish called wanda ile en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını alan aktör...

Pembe Panter (2006)
    the pink panther
    Oyuncu: Dreyfuss rolünde

imparatorlar Kulübü (2002)
    the emperor s club
    Oyuncu: William Hundert rolünde

Yeni Bir Yaşam (2001)
    life as a house
    Oyuncu: George rolünde

El Dorado Yolu (2000)
    the road to el dorado
    Seslendirme

Bir Yaz Gecesi Rüyası (1999)
    a midsummer night s dream
    Oyuncu

Vahşi Vahşi Batı (1999)
    wild wild west
    Oyuncu

Buz Fırtınası (1997)
    ice storm
    Oyuncu: Ben Hood rolünde

Vücut Dili (1997)
    in and out
    Oyuncu

Fransız Öpücüğü (1995)
    french kiss
    Oyuncu: Luc Teyssier rolünde

Bir Günlük Başkan (1993)
    dave
    Oyuncu: Dave Kovic/Bill Mitchell rolünde

Wanda Adında Bir Balık (1988)
    a fish called wanda
    Oyuncu: Otto rolünde
    #145093 (ferrole, 02.04.2006 16:49 ~ 16:54)
  2. a fish called wanda ve fierce creatures filmlerinde izlenip tapılması gereken, kendine has bir komedi tarzı bulunan nefis aktör.
    #2183424 (ELeCTrO, 23.08.2007 13:15)
  3. sophie s choise filminde , meryl streep in sizofren sevgilisi rolunde harikalar yaratan aktor.
    #2184016 (cehennetlik, 23.08.2007 14:54)

© 2008 - uludağ sözlük

kevin kline başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kevin kline ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kevin kline nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» calisma hayati » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » suhte » carsi grubunun isim degisikligi yapmasi » hazreti ali » opel corsa » asansor takim » gece ve muzik » devlet buyuklerini sicarken dusunmek » damiana a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci