keten elbise giyip yogun isigin onunden gecmek 

kapat
  1. tabi insanlara tuhaf gelebilir "bu ne amk. gece gece ne alaka? ne var ki bunda?" diyebilirler. hemen açıklayabilirim müsadenizle.

bayanları oldukça zor durumda bırakabilen durumdur.

öncelikle (bkz: bu da böyle bir anımdır)

az önce bir abla geçti yoldan salına salına, ayak bileklerine kadar uzanan tek parça pembe keten bir elbise, türbanlı bir ablamız ancak kendisi bir turizm tesisinin yolu aydınlattığı projektör olarak tarif ettiğimiz ışığın önünden geçerken bir de ne olsa beğenirsiniz? ablamın g-stringinden tutun diğer bütün vücut hatlarına kadar aynen ortadaydı. tabi ben gayriihtiyari baktım, kastım varsa cümle alem s.ksin beni. -bak lan büyük konuştum aklından o fikri geçirme s.kerim belanı- *

ama ablalarım, kardeşlerim, keten bir şeyler giyip yoğun ışığa maruz kalmayın.

hoş, sözüm meclisten dışarı göstermek için çabalamayan da yok değil hani.
    #3721733 (paleface, 26.07.2008 01:03 ~ 01:06)
  2. (bkz: transparan)
    #3721751 (no tengo lugar, 26.07.2008 01:06)
  3. (bkz: risk nedir)
    #3721791 (naif, 26.07.2008 01:12)

© 2008 - uludağ sözlük

keten elbise giyip yogun isigin onunden gecmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. keten elbise giyip yogun isigin onunden gecmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keten elbise giyip yogun isigin onunden gecmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serkan ozen » orhan pamuk vs ahmet altan » uludag sozluk moderasyonu na modos demek » ellen » benim annem dans edemez » put the blame on mame » setherial » omer in dayanamayip digiturk merve ye ayar vermesi » pars esin » bloodbath a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games