ketcap returns 

kapat
  1. yazar bu. errkekim benim.
    (mayonez, 18.01.2006 20:57)
  2. bir sözlük yazarı *
    (tyler, 01.02.2006 22:07)
  3. sozluk konsepti ni sanılanın aksine gayet iyi benimsediğini düşündüğüm yazar. "ayar veriyorum nihohaha" diye yana yakıla klavye tıkırdatmadan kendi üslubuyla yazdıklarıyla bu oluşuma bir artı değer kazandırmakta.
    (heyula, 01.02.2006 23:07)
  4. hakkında şu ana kadar sadece 3 entry girildiğini görüp de hakkında son derece üzüldüğüm yazar. oysa o bunu haketmemektedir. bizleri bilgilendirmek için yayından fırlamış bir ok gibi dizi dizi entryler dizmiştir. izlemlediğim kadarıyla politikası, sözlük yazarlarına ve okurlarına faydalı şeyler katmak için kendini paralamaktır.

görebildiğim üzere bu yazarlardan hektor ve ogasi bu entrler sayesinde gayet olumlu etkilenmişlerdir. ketcap arkadaşımız hakkında bu entryi girerken onu her açıdan değerlendirmek istedim. hırçın ve yaramaz entryleri olduğu gibi keyifli ve isabetli tespitlerini yakalamak da gayet mümkün. bilgili, yakışıklı tiplerin dikkat çektiğini, olumlu olumsuz tepki topladığını artık bilmeyen yok bu memlekette.

naçizane tavsiyem kendisine; sözlüğe daha fazla vakit ayırması ve engin görüşlerinden bizi mahrum etmemesidir.

kalsın sağlıcakla.

entry dip notu : bu entry ketcap returns hakkında girdiğim ikinci entrydir. ilk entrym ne onunla polemiğe girmeyi ne de sataşmayı amaçlamaktaydı. ancak kanaatimce çok iyi okunmadan polemik suçlamasıyla itham edilmiş ve tarihin tozlu sayfalarında yer etmiştir. arada böyle kazalar olabileceğini hoş görüp yolumuza emin adımlarla devam etmekteyiz.
    (july4th, 01.02.2006 23:57)
  5. (#49827)
    (bkz: işte ben buna gülerim)
    güldüm bile.
    (arabaciarabayatasget, 02.02.2006 18:31)
  6. (bkz: en iyi bildigim sey hicbir şey bilmedigimdir)
    (arabaciarabayatasget, 02.02.2006 18:46 ~ 18:47)
  7. amacı kendisine bir laf dokundurulmasını bekleyip, ardından karşısındakine sıçramaya çalışan ıslak toprak. kendisini çok beğenir yazılarını silgiyle takip ederiz.
    (arabaciarabayatasget, 02.02.2006 21:16)
  8. bana, kısa zaman içinde sözlükle epey haşır neşir olmaya kararlıymış izlenimi veren sözlükçü
    (hardal, 02.02.2006 21:30)
  9. agresif bir yazardır *; ama bu, böyle istediği için oluyor. ne mutlu ona ama beni rahatsız ediyor bu durum çünkü biliyorum enerjisini başka yönlerde kullansa daha faydalı olur kendisine. yolu açık olsun, ilgiyle okuduğum entrylere sahip yazar.
    (hec, 17.03.2006 01:45 ~ 01:46)
  10. en cok güldügüm yazarlardan biridir kendisi,kendisine cok konuda katılırım ama gülmekten.
    (karpuzkabugu, 17.03.2006 01:53)
  11. askerlik başlığındaki entry'sini sonuna kadar savunduğum bu entrysiyle dikkatimi çeken yazar.
    (Andromedian, 17.03.2006 02:02)
  12. -de, -da bağlaçlarını kullanımıyla ders verebilecek yazar.
    (cikarinbeniburdan, 17.03.2006 02:36)
  13. uludag sozluk'u abisine* şikayet etmiş yazar.

-abi bunlar beni dövdü.
    +höyt kimmiş bakıyim, hemen adresini ver.
    -adresi uludagsozluk.com abi, ben ekşiden geldim diye hava yapıyordum. dövdüler beni abi.
    +ben şimdi gösteririm onlara.
    -saol ekşi abi.
    (yahudi yerlesimci, 29.03.2006 22:09 ~ 31.03.2006 03:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» solea por buleria » universite ortaminda hatun kaldirmak » aglama » rec » kralice nin istanbul da ucak gemisinde kalmasi » mantiksiz » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » ozyasam » mehmet erdem » devrimci » eksici geldi hanim » right left go ahead » sef buna bir goz atsan iyi edersin » sebnem ferah » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » eastern promises » ankara universitesi bahar senlikleri 2008 » liberal olan uuserlar » bira sisesine isemek » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » takimin esekligini yapan futbolcular » anadolu leopari » tumer metin » surpriz » ingilizceye giren turkce kelimeler » o cocuklari » haydi hayirli tiraslar » royal abjar » mririan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa