kestigi sac kirk metreden belli olan berber 

1. nato kafa nato mermer olan berberlerin klasik saç modeline maruz kalan müşteri durumudur. bu adam amcalara nasıl bir model istediğini iki saat bile anlatsan o yine kendi bildiğini keser. bir mahallenin yarısı aynı saç modeliyle dolaşır çünkü herkezler aynı yanlışa düşmüşlerdir.
    #2738657 (maribaturu, 24.12.2007 10:11)
  2. kestiği pipi 40 metreden belli olan sünnetçinin kankası.
    #2740137 (deligado, 24.12.2007 17:04)

© 2008 - uludağ sözlük

kestigi sac kirk metreden belli olan berber başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kestigi sac kirk metreden belli olan berber ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kestigi sac kirk metreden belli olan berber nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» azadiya welat » islam in hosgorulu olmamasi » erkekler bile bana oyle bakmadi » nanomanufacturing » fullmetal alchemist » iss » tutam yar elinden » profil takipcisi » estonya milli futbol takimi » sinegi yere hizlica firlatarak oldurmek » b 1 » buz gibi havada mini etek giyen bayan » karnimac » famke janssen » marco polo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ultractor » benim kimyami ifade eder denilen satirlar » meybuz » pelesenk » yumak » sozlukte vatani kurtarmak » sekeri buzdolabinda aramak » tim curry » eyvah eyvah eyvah » fatih tekke » kopegin yataga atlamasi » cuku oldugunu iddia eden gay in destekledigi parti » b 29 » emo tayyip » edebiyat ve yasar kemal