kestel 

kapat
  1. bursa'nın bir ilçesidir.

ingilizcesi;

(bkz: castle)
    #670543 (salca, 27.09.2006 11:22)
  2. Uludağ'ın değişik bir cephesini rahatlıkla görebileceğimiz bir ilçedir. 1994 te orada bir ofiste çalışmış olduğum her sabah niye bu kadar yol tepip buraya geliyorum ki diye bana sordurmuştur ama yine de çok hoşlandığım bir ilçemizdir kendisi
    #670618 (birdy, 27.09.2006 11:46)
  3. içinde (artık) bursalılardan çok bulgaristan göçmenlerinin ve güneydoğudan göç edenlerin yaşadiğı bursa ilçesi. bursanın 10 km dışındadır. ayrıca hemen hemen 10 km yukarısında saitabat adında bir selale vardır. bahar aylarında çok güzel olur ve arap turistlerin gözdesidir bu şelale.
    an itibariyle belediye başkanı yener acardır.

http://www.kestel.bel.tr
    #1007921 (yakub cemil, 16.12.2006 20:49)

© 2008 - uludağ sözlük

kestel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kestel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kestel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» barack obama vs john mccain » dolunayisi » get up » volkan demirel in avrupa macerasi » benjamin linus » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » tetikci » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » ntv spor » sevgilinin aramamasi » cesedin bogazina corap baglamak » palm mute » yuzen balon » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » ekim 2008 ankara ulasim zammi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » altta kalanin cani cikti » iskender buyuk » mustafa denizli » kaygisizlar » jan jojem » agzini yalamak » serva dinu » teror olayinda mesaj aramak » misssunshine » can yucel cevirisi » tilki dansi » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » dijital binali abi » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » minibuscu laflari