keske hic keske demesem 

kapat
  1. anlaşılması güç bir istek. anlaşılması güç olduğu kadar entry haline sokulması da güç olan şey.
    #221241 (the kene, 08.05.2006 14:49)
  2. keşke, "keşke dediğim şeyleri hiç hatırlamasam" olarak da yorumlanabilecek söz öbeği
    #221447 (ya bi sus yaaaaa, 08.05.2006 15:51)
  3. son yıllardaki hayat felsefem. insan bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyor. eğer yapmak istediğiniz şeyler varsa ve imkanınız varsa yapın. sonra fırsatınız olmayabilir ve keşke dersiniz
    #221474 (city walk, 08.05.2006 15:59)
  4. kendi içinde fazlasıyla çelişen bir temenni olsa da, mutluluğa giden en kısa yolun tarifidir keşke demeden yaşayabilmek.
    zaman zaman ''her şeyde bir hayır vardır'' diyerek kullanılamayan keşkelerin boşluğunu gidermeye çalışmak, pişman olmak yerine geri dönüşü olmayanlardan ders alabilmektir.
    #2365111 (chocolate cookie, 23.09.2007 04:27)
  5. mükemmele yakın bir insan olma isteğidir ki bu biraz güçtür.
    #2365164 (sunshine, 23.09.2007 04:45)

© 2008 - uludağ sözlük

keske hic keske demesem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. keske hic keske demesem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keske hic keske demesem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diplomali hiyarci » findik ile fistik arasindaki farklar » vladimir potanin » edip cansever » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » basbakan serefsiz degildir » firsatci kerim » besinci nesil yazarlar cok rerorero » fate of norns » sozluge geldim hemen sivrileyim ekolu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci