keske hic bitmese 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. keske hic keske demesem
  2. keske
  3. keske yapabilsek
  4. keske kosmasaydim
  5. keske kazanmasaydik
  6. keske iranlassak
  7. keske kiz olsaydin
  8. keske 18 olsam
  9. keske bilseydim
  10. keske olmeseydin

© 2008 - uludağ sözlük

keske hic bitmese başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. keske hic bitmese ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keske hic bitmese nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » ask karartir » umit davala » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » taramali yaz 3990 a gonder » age of mythology titans » jean paul sartre » alternatif var misin yok musun diyaloglari » lake station » hasan kurtulmus » thich quang duc » bezele » bozulan uyku duzeni » iki penisli dogmus bebek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halusinasyon » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » erkam » ismail aq » helal olsun dedirten entryler » timucin esen » seviyeli bir sohbete ne dersin » islam ve demokrasi uyumlu mudur » petrus » sevcan orhan » babanin sapkasini yere dusurmek » tuva » bekaret uzerine acilan basliklar » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » aura