keske hic aldatmasaydim seni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. keske seni sevebilsem
  2. keske seni tanimasaydim
  3. keske seni sevmeseydim
  4. keske seni daha once taniyabilseydim
  5. keske yalniz bunun icin sevseydim seni
  6. keske hic keske demesem
  7. seni orospu seni diyerek tokat manyagi yapmak
  8. ara beni optum seni seni cok ozledim deli gibi
  9. tanri seni korusun buda seni budasin
  10. seni gormek degil dupeduz seni istiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

keske hic aldatmasaydim seni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. keske hic aldatmasaydim seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keske hic aldatmasaydim seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» televole moderasyon » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » jet turleri » olmeden once izlenecek filmler » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » albert einstein » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » morgan freeman » ben hep kendime cikan bir yokustum » haris alexiou » zehir » pera muzesi » fuck buddy » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » bir gun » yumurtanin fircalanmams tarafi » kabul ediyorum carlos benden iyi » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » asil tendonu kopsa stad inlermis » balans ve manevra » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » money » mangal mizah dergisi » uypaciyakoverbeni » bir kadini kendine asik etmenin yollari » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » mahser i cumbus » hayko cepkin