keske gozlugu 

kapat
  1. yaza girerken bilmem kaç dölar** verip aldığınız gözlüğün yerine başkasında görüp "ulan ne gözlük be, keşke bu gözlüğü alsaydım" dediğiniz alternatif ukte gözlük.**

uktecinin notu: (bkz: #1586125)

ukteyi veren: mevta (29.04.2007 22:27)
    #1856599 (galapagoslu iguana, 03.07.2007 08:54 ~ 08:56)

© 2008 - uludağ sözlük

keske gozlugu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. keske gozlugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keske gozlugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cinsellik gorecelidir » cellat mezarligi » doktor oetker in tez konusu » konusmayi unutmak » nolberto solano » msn in soguk olmasi » mahir cayan » cool kelimesinin turkcedeki tam karsiligi » yeniolusumhareketi vs turkuazhareketi » homoreligionist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci