keske bir samsun daha olsa 

kapat
  1. samsun sigarası tiryakisinin, elindeki boş pakete bakarak yaptığı ağlamaklı serzeniş.

keşke bir samsun daha olsa
    ciğerlerim dumanıyla dolsa
    oysa ki ne param var ne gücüm
    seni çok özledim ey samsun.
    #1745248 (larker, 09.06.2007 19:41)

© 2008 - uludağ sözlük

keske bir samsun daha olsa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. keske bir samsun daha olsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keske bir samsun daha olsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cumlede gizli ibneyi bulmak » meybuz » binbir surat » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » dini hassasiyet tutuklamasi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » tayyip erdogan in emo olmasi » her degisiklikte taktik sablonu yeniden belirlemek » sevgilisinin iskoc etegi giymesine izin veren kiz » baris baris » ampersand » kapitalimzme alternatif akimlar » reqius » kerem altiparmak » lobiyes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1000000000000 » 15 ekim 2008 ilker basbug un basin aciklamasi » biri adsl » rege satanas » ufak raki » antu com » turkiye bankamatik memurlari konfederasyonu » ryuzaki » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » nanomanufacturing » helvastyle » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » ulker » hayat felsefesi » eyvah eyvah eyvah