keske bahar senliginde olsa 

kapat
  1. bahar şenliğinde olması gereken ve yüzbinleri üniversiteye çekebilecek ve gerçek üniversite ruhunu anlatan kişi ve buda zulfu livanelidir. eskişehir'deki üniversitelerden biri artık bıraksa her yıl gelen gedikli olan şebnem ferah, kıraç, funda arar v.b. sanatçılarıda kendisini çağırsa her türlü avantaj olurdu bu onlar için. yalnız bilindiği kadarıyla kendisi müziği bıraktı bi şekilde rica edilse ve gelse eminim bursa'dan ankara'dan istanbul'dan binlerce insan bu konsere akın ederdi ve üniversitenin reklamıda çok iyi yapılmış olurdu, bu sayede bizide mutlu ederdiler.
    #3299312 (juventus, 21.04.2008 13:36)
  2. (bkz: erkan oğur)
    #3299318 (Acz ve fakr, 21.04.2008 13:38)
  3. mayhem icin akildan gecen dusuncedir.

+ bakin taniyorum attila abiyi, ayarlatirim bir seyler, cidden bak. bi ilgilenin ya.
    #3299361 (revolter00, 21.04.2008 13:50)

© 2008 - uludağ sözlük

keske bahar senliginde olsa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. keske bahar senliginde olsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keske bahar senliginde olsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 ekim 1994 earls court pink floyd pulse konseri » krispi » 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri » yuzyillardir akan cesme » ataturk aleyhine islenen suclar hakkinda kanun » sabahin korunde agrilar icinde uyanmak » visual studio » alp arslan » completeness » ataturk u putlastirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci