kesisim kumesi 

kapat
  1. simgesi "n"ye benzer.
    #3075074 (goooooooooooooooooooogle, 29.02.2008 14:46)

© 2008 - uludağ sözlük

kesisim kumesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kesisim kumesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kesisim kumesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» afra tafra demokrasisi » demirci atesi » mevlana » cumlede gizli ibneyi bulmak » galatasaray universitesi » bir delinin gunlugu » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » her degisiklikte taktik sablonu yeniden belirlemek » adanaliyik » 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 » don t play with matches » yayla zamani » baslik acmis olmak icin baslik acmak » trumanshow » darbe icin kasinmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » paragrafta anlam » harun tekin » antalya store » sismanlik yasasindan yararlanmak isteyen terorist » yazar olmak » son ada » coolgoose » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » sac cekmek » uy zeci erzurum yayla istanbul neci » edebiyat ve yasar kemal » bsgck » cumlesinin sonuna iki nokta koyana uyuz olmak » osmanlica » fethullah istihbarat timi