kesisen yazgilar satosu 

kapat
  1. okuruna tarot öğreten, italo calvino'nun bağımsız ve tasnifsiz öykülerinden oluşan kitap. yky'den çıkmıştır.

ancak bu bağımsız nitelemesi sizi hemen yanıltmasın, çünkü bir şekilde kartlarla bütün yazgılar kesiştiriliyor. sizeyse hayal gücüne ve yaratıcı okumasına hayran kaldığınız bir yazarın birbirinden hayret verici anlatıları kalıyor.

şöyle ki:

"gitme!, kıyasıya dövüşmekte, düşmanlarını bozguna uğratıp darmadağın etmekte o kadar yetenekli olan sen, neden süreksizliğin ve kendini göstermenin egemen olduğu o güzelim savaş alanlarını bırakıp doğanın yapışkan yeşilliğine, sürekliliğin canlı kıvrımları arasına yöneliyor ve kendini tehlikeye atıyorsun? orlando, sevda ormanı sana göre yer değildir! alçakça tuzaklarından seni hiç bir kalkanın koruyamayacağı bir düşmanın peşinden koşuyorsun. angelica'yı unut! geri dön!"

"böyle bırakın beni. dönüp dolaşıp sonunda anladım. dünyayı tersinden okumak gerek. keramet bunda!"

kesişen yazgılar şatosu: orman ve fal, tarot ve kehanet.
    #4253406 (oyuncakdunya, 19.11.2008 22:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kesisen yazgilar satosu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kesisen yazgilar satosu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kesisen yazgilar satosu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kesisen yazgilar satosu. Copyrights of the articles are belong to their authors.