kesinlikle yaslaniyorum artik gozlerim doluyor bu reklamda allah allahhh 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (22 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

kesinlikle yaslaniyorum artik gozlerim doluyor bu reklamda allah allahhh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kesinlikle yaslaniyorum artik gozlerim doluyor bu reklamda allah allahhh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kesinlikle yaslaniyorum artik gozlerim doluyor bu reklamda allah allahhh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bobby knight » andrew divoff » erol zavar » golf um geldi sonra » hamdolsun diyen tiki erkek » otoyollarda 135 duble yollarda 120 » ferhat gercek » charles babbage » turk dizilerindeki ogrenci tipi » hayat felsefesi » paranoid sizofren » allah in turkce bilmemesi » mount and blade » cahillikler kitabi » laiklik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dum dum teke tek » uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 12 » mehmet sevket eygi » 15 ekim 2008 thy ucaginin kacirilmasi » gonenc esiyok » 15 ekim 2008 tarihli penguen kapagi » kolektif futbol anlayisi » nietzsche » suyunk » uefa kupasiyla avunan turk takimlari » pestamal » beyaz peynir » sevgi » yuzu kirmizi beyaza boyamak » farsca