kesinlikle stilinin ne oldugunu sak diye ortaya koyar 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (3 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

kesinlikle stilinin ne oldugunu sak diye ortaya koyar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kesinlikle stilinin ne oldugunu sak diye ortaya koyar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kesinlikle stilinin ne oldugunu sak diye ortaya koyar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ikizler burcu erkegi » jigolo » anayasanin ilk uc maddesi » registry » vatan in harry kewell yerine harry potter yazmasi » sozlukten cikis zamani » leaves eyes » onemli olan boyu degil islevi » minik mavi balina » sahtekar haci » asiri sosyal » royal flush » specialized » ratso rizzo » irish cream » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » f a von hayek » munzur un 17 senfonisi » refik » 15 ekim 2008 ilker basbug un basin aciklamasi » su gibi » turkiye » vatan sagolsun ama vatan garibanlarin vatani » bir tek yasanarak ogrenilirmis hayat » sorumsuzluklari sorgulamanin yipratma sayilmasi » dunyevilesme » 2008 2009 turkcell super lig 7 nci hafta » ciktigim kizlari orgutlesem partim baraji asardi » niyazii » osu » hyperion