kesin inanclilar 

kapat
  1. eric hoffer imzalı, 190 sayfalık siyasal kitap.
    çeviri:erkıl günur
    #1713894 (wtasyh, 01.06.2007 21:58)
  2. ilk bakışta olumlu gibi görünen bir terim. hoffer her ne kadar, 'kitle hareketi yaratmak için gerekli topluluk' dese de, sonradan başa çok iş açacak, yeniliğe, değişime kapalı topluluktur.
    #2375272 (antilopyawrusu, 25.09.2007 00:13)
  3. kesin cennetliklilerdir.

edit: (bkz: ironiden anlamayan nesle aşina değiliz)
    #2375302 (burada seviyorum seni, 25.09.2007 00:17 ~ 04:06)
  4. ilk baskasının kapağında akp ambleminin aynısı bir ampul olan muhteşem kitap. kesin inançlı (müfrit-aşırı) bir insanın aslında boşlukta olan hor görülmüş, bir dala tutunmak isteyen ve her aşırı devrimcilikten, aşırı sağcılığa kayabilecek bir postmodern zamanlar insanı olduğunu savunur. eğlenceli bir kitaptır. günümüzde aşırı ideolojilere ve karizmatik liderlere gerek olmadığını söyler. devletlerin ve milletlerin ideolojik partiler ya da liderler olmadan da rahatlıkla yaşamlarına devam edebilecekleri tezi üzerinde durur. okunması şiddetle tavsiye olunur. akp kurmaylarının bu kitabı hatmettiklerine eminim.
    #3249530 (mediumbashar, 09.04.2008 12:18)
  5. eric hofflerin kitle hareketleri üzerine yazdığı, özgün adı the true believer olan kitap.
    Eser 13 yabancı dile çevrilmiş, aynı zamanda üniversitelerde siyasal bilgilere yardımcı kitap olarak okutulmuştur.
    #3267930 (cenci, 14.04.2008 09:09)

© 2008 - uludağ sözlük

kesin inanclilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kesin inanclilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kesin inanclilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cinsel tercihlere saygi duymak » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » fisherman bait 2 » j k simmons » dusunce ozgurlugu » zinani » wall e » turban » nihat dogan dan aforizmalar » pasta polish » vaktiyle iyi biriydi » cikista senlik var » cungus hamami » next » 100000000000 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sultana » deniz kestanesine basmak » yanlis anlasilmis sarki sozleri » 18 ekim 2008 kocaelispor fenerbahce maci » mersa » maersk sealand » duracell » egitim » fermantasyon yerine masturbasyon demek » sevismek icin devletten izin almak » pazar sabahi sozluge darbe yapilacak » merzifonlu kara mustafa pasa » bas kaldiriyorum » gh » 22 mayis 2007 ankara ulus patlamasi