kesfedilmeyi istemek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. msn den kiz istemek
  2. oy istemek
  3. fis istemek
  4. cok sey istemek
  5. kiz istemek
  6. zam istemek
  7. icq istemek
  8. istemek
  9. seriat istemek
  10. hem istemek hem istememek

© 2008 - uludağ sözlük

kesfedilmeyi istemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kesfedilmeyi istemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kesfedilmeyi istemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » hakan celik » tala karinca yumurtasi yagi » turklere ozgu davranislar » ufak hayallere sahip olmak » en iyi ikililer » yaran msn nickleri » avcilar universitesi » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » kevin martin » bolgan » istek ezan hatti » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » edwin boekamp » turuncukolik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » farkinda olmadan domuz eti yemek » halusinasyon » tkp » acikan sozluk yazarinin drami » turkiye de cinsellik kavrami » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » seviyeli bir sohbete ne dersin » melda irmakkesen » ilk ucus » yapilan her espriye gulen insan » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » red alert 2 » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » bir de sen gitme » asante