kes yapistir degildir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapistir
  2. cek yapistir
  3. kes yapistir
  4. yapistir evladim bob
  5. ozel yapistir
  6. kopyala yapistir
  7. kopyala yapistir yazarligi
  8. kopyala sil yapistir metodu
  9. kes yapistir katla sikistir 2
  10. kaniyorsa bant yapistir

© 2008 - uludağ sözlük

kes yapistir degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kes yapistir degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kes yapistir degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» janos eckmann » kendine gomulmek » sinan engin bilgisiyle istifa etti » turkiyede ziraat muhendisi olmak » adam smith » mehmet yildiz » agizdan kan gelmesi » 25 yas sendromu » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » virginia gold » tanimadigin kizi msn e eklemek » uypaciyakoverbeni » enderun sevgiler » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » agzini cart diye yirtarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kktc ile turkiye farklari » ergenekon u sulandirma plani » till there was you » senaryo kabizi senarist » yaran diyaloglar » little child » ask korkutur » imhotep » sozlugu yonja com a cevirmek » atanmis » sac oynama aliskanligi » satanizm bir din ise garfield seytandir » berfin » coca cola nin spermleri oldurmesi » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi