kerimoglu duvarlardan atladi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kraliceye sarayda kim atladi
  2. kaynim bana atladi
  3. kerimoglu
  4. kanarya avrupa nin ebesine atladi
  5. camdan atladi tasaklari patladi
  6. savas kerimoglu
  7. bahar kerimoglu
  8. etkin kerimoglu
  9. tugay kerimoglu
  10. ask aptallar havuzudur herkes atladi beni ittiler

© 2008 - uludağ sözlük

kerimoglu duvarlardan atladi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kerimoglu duvarlardan atladi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kerimoglu duvarlardan atladi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » don kisot » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » desifreolmusdisiuuser » genelkurmay i yipratmayan tek sey » yaran msn nickleri » cumartesi yarim gun calismak » football » incir pub » yavuzhan » osmanli cumhuriyeti » galatasaray bayragi » bolgan » edwin boekamp » badlik amiri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dudut » aktutun baskininda ergenekon parmagi » sunnet dugunu » her turlu tip alaninda uzman anne » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » it s too late » se7en » kemal was gay » ilk deniz ucaklari » berfin » prezervatif » ask kazandirir » yerel radyo reklamlari » eskisehir » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi