keremkerem 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar... *
    #2201350 (fatal, 26.08.2007 09:43)
  2. enterasan nickli hoş gelmiş 4. nesil yazardır.
    #2212313 (sıpa, 27.08.2007 23:44)
  3. hoşgelmiş 4. nesil yazar.
    #2213836 (erdinch, 28.08.2007 06:55)
  4. nickini sevgili oglundan esinlendigini dusundugum, temiz, saf, anlayisli, dunyalar tatlisi 4. nesil yazar. is hayatimdaki yegane torpilim. hos gelmis, sefalar getirmis.
    #2218787 (akustik, 28.08.2007 22:35 ~ 23:36)
  5. yanyana gelmiş iki güzel isimden müteşekkil, sözlüğün en güzel nicklerinden biri. hoşgelmiş.
    #2218823 (grand ekinoks, 28.08.2007 22:40)
  6. mecidiyekoy-bostanci seferi yapan ikarus modelli 128 numarali iett otobuslerinin cikardigi sese derdim bir de keremkerem diye.
    #2219230 (akustik, 28.08.2007 23:35 ~ 23:37)

© 2008 - uludağ sözlük

keremkerem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. keremkerem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keremkerem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turban » sevgili ile zillere basip kacmak » oyla beni oyla beni oyla beni » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » atanmis » kucuk kadin » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » kaan altan » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » pkk nin silah birakip teslim olmasi » tala karinca yumurtasi yagi » jean paul sartre » 25 yas sendromu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » numaranizi arkadastan aldim » radyo uludag » haydi ic de cay koyayim » oleceksin kopek » theophraste renaudot » pink floyd » yaran msn diyaloglari » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » yahudinin tahta kilici » babanin ensesine saplak atmak » john travolta » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » bilgi yonetimi onlisans programi » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » ask kahreder