kerem bi ke 

kapat
  1. (bkz: vay aq)
    #2855397 (tritanrix, 18.01.2008 02:22)
  2. anlamını merak etmediğim kürtçe kelimelerden biri daha. neyse sözlük alemine hayırlı olsun bu katkıda. ne hayrı dokunacaksa.
    #2856024 (keskin sirke, 18.01.2008 10:19)

© 2008 - uludağ sözlük

kerem bi ke başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kerem bi ke ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kerem bi ke nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ceza muhakemesi kanunu » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » bavulunu toplayan dede » michael skibbe » still loving you » fenerliyim ama tedavi goruyorum » antonio graves » galatasaray a arka libero adaylari » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » 7 milyon euro » olu sessizligi » turuncu kusak » izam » esmer bilgi » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » subjektif entry » rudolf durkovic » afrika savanlari » kudret » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » bir erkegin isminin oytunc olmasi » douglas forbes » negatif » kim kardashian » aramaya inanmayan ibne » corcorado » hic » papa john s » arapca olan her metni kuran sanmak