keramet 

1. Olağanüstü, şaşkınlık uyandırıcı durum anlamına gelir. nikahta olduğu rivayet edilir.
    (cikarinbeniburdan, 30.01.2006 15:03)
  2. bursa-orhangazi ye bağlı bir köy.

ılıcasıyla meşhurdur.
    (dogancan, 05.08.2006 06:42)
  3. maneviyatı güçlü müslümanlarda görülen,normal düzene aykırı,olağanüstü hal veya olay.
    (lilith, 24.08.2006 16:48)
  4. (bkz: kerameti kendinden menkul)
    (pilotmont, 30.12.2006 15:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» broo » primitive death » hayatin acimasizligi » youtube » arabada dinlerken kopek ezdirten death gruplari » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » en azindan » yaran ayarlar » you could be mine » masa tenisi » orospu cocuklari » yasaklardan korunmanin yollari » tuncay ozkan » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » csi » bir uzayli ile evlenmek » are you dead yet » lost » arsonists get all the girls » oss ye giderken suslenen kiz tipi » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir diyen aptaldir » pinhani » yukari maden kalesi » 1954 » tavuk utmek » argumentum ad populum » nevrotik sayiklamalar » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » omer hayyam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa