kepaze ettiniz ulan beni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni sizler var ettiniz
  2. bitirdiniz ulan beni
  3. beni caylak yapamazsiniz ulan
  4. beni ucurun ulan diye bagiran yazar
  5. recep ulan tayyip ulan alayina gider ulan
  6. beyaz ulan siyah ulan besiktask ulan
  7. kepaze
  8. sevgisinin kepaze edilmesine
  9. kepaze olan adam profilleri
  10. yosmalar icinde kepaze olduk

© 2008 - uludağ sözlük

kepaze ettiniz ulan beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kepaze ettiniz ulan beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kepaze ettiniz ulan beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bazi seyleri soyleyememek » vesta bakireleri » serbest radikal » dilber kocarslanli » fenerbahce muhtarlik parki » yaran laf sokmalar » igrenc entryler » tanri » ev kadini » surekli plan degistiren insan » benim annem bir melek » allah her zaman var » enver kuray » 15 ekim 08 vatan gazetesine erisimin engellenmesi » kurtlarla kosan kadinlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 70 lik yeni raki » surekli bugun butonuna basan yazar » cuma saatinde basin toplantisi yapan fenerbahce » model » ashtarte » 15 ekim 2008 thy ucaginin kacirilmasi » the richest man in bayburt » bahceli muhatabim degil » eyvah eyvah eyvah » ikinci abdulhamid » yuzu kirmizi beyaza boyamak » lehman brothers » recep tayyip erdogan » sozlukle ilgili istekler » mevlana