kensal green 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. green green grass of home
  2. green day
  3. ice tea green
  4. al green
  5. guy green
  6. tom green
  7. eva green
  8. green
  9. little green bag
  10. green tea

© 2008 - uludağ sözlük

kensal green başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kensal green ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kensal green nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sucuklu yumurta yemenin faydalari » x dogumlu olmak » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » gercek » der meister » sar » salcali sogan kavurmasi » hayattan sikilmak » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » sinirlenmek » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » annelerle girilen komik diyaloglar » uludag sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yagmur » guillermo ochoa » al sana bir gobek ver bana bir bebek » sevistigi evde esyasini unutan erkek » turkiye de internet sozluk kulturu » beziman » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » turk olarak gorevim askerlik degil » hire otel » oguzhan ozyakup » sol frame » palm mute » regl sancisi cekenlere oneriler » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » ridvan dilmen