kenet mili 

kapat
  1. Çatı ve öteki parçaların birleştirilmesinde kullanılan metal perçinler.*
    #3725449 (larker, 26.07.2008 19:49)

© 2008 - uludağ sözlük

kenet mili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kenet mili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kenet mili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» caylakgeldimcaylakgidicem » xoxo » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » gordugum ruya » kerhane tatlisi » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » ask » turk silahli kuvvetleri » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » yanlis anlasilmis sarki sozleri » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » zargana » raul gonzalez blanco » joyeux noel » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » fasist saldirilara karsi anti fasist saflara » kopush fm » peceteye recete yazan doktor » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » gereksiz kiyaslamalar » michael moore » bir konu sec sohbet edelim » ustura ya vurdurmak » zuvvar » tasla tren cami kirmaca » zeyno baran » welcome to the jungle » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar