kendrick perkins 

kapat
  1. 10 kasım 1984 doğumlu basketbolcu..2,08 boyunda, 127 kg ağırlığında.. nba'de boston celtics takımında forma giyiyor..
    #363027 (atan alir spor, 21.06.2006 04:08)
  2. boston'ın pivotu.
    #862656 (6.4.r.1.$.h, 15.11.2006 16:22)

© 2008 - uludağ sözlük

kendrick perkins başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendrick perkins ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendrick perkins nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cehennemde gerekli malzemeler » star gazetesi » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » yalnizligi sevmek » dusunce gucuyle klavye kullanmak » kacak kelebek » kizarmis bayat ekmek » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » roll over beethoven » tarhana » nina s tragedies » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » deniz fenerini unutmayin » ataturk un bursa nutku » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iset » atlas deneyi » iki penisli dogmus bebek » benjamin linus » berrak sudaki kirmizi balik » turk kizlari » grigory petrov » bezele » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » silikon yastik » kaynima kaydim » tac » timucin esen » melekler adasi » green street hooligans