kendisiyle tassak gecildigini anlayan smile 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. actigi baslikla dalga gecildigini goren yazar
  2. last smile good smile
  3. tassak
  4. gizli tassak
  5. tassak gececegi
  6. tassak mevzusu olmak
  7. tassak u talat ve fitnat
  8. birileri bizimle tassak geciyor
  9. lisedeki tassak tutma sakalari
  10. carsi tassak gecmeye de karsi

© 2008 - uludağ sözlük

kendisiyle tassak gecildigini anlayan smile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendisiyle tassak gecildigini anlayan smile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendisiyle tassak gecildigini anlayan smile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gulhan sen » l manyak » ozgur tutsak » uludag sozluk yazarligi yemini » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » her turlu tip alaninda uzman anne » koton » micky green » canim cigerim » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » horozu cok olan koy » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » hexenkessel » istersen hic baslamasin » onur air » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iste kuku kuku geldim » ha bu diyar » thomen stauch » sen yoksun diye » yildiz teknik universitesi » roll over beethoven » bez bebek » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » la havle ve la kuvvete falan olmak » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » antalya altin portakal film festivali » ceyhanli koyu antik kenti » alparslan erdem » norton ghost » berfin