kendisinide severim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni severim seni seveni de severim
  2. severim
  3. ben zenginleri severim
  4. severim seni
  5. severim muhabbetini
  6. ben bir nutella severim
  7. sevdim mi tam severim
  8. severim keratayi
  9. doverim de severim de
  10. severim her guzeli

© 2008 - uludağ sözlük

kendisinide severim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendisinide severim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendisinide severim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lethe » welcome to the machine » ilk 11 in altisiyla yatmak » howjsay com » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » paris » bulent ortacgil in light albumu » kilo ya qiloo demek » papa v sixtus » ersun yanal » hayri hicler » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » olmasa mektubun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » katy perry » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » mute » asistan hindistan » imam hatip liseleri » kopete » altaik dil ailesi » buymak » ebonit » azrail e soylenecek sozler » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » yazik » tuncay guney » kendini feda etmek » estel