kendisini tanimam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendisini tanimam bir iki sevismisligimiz vardir
  2. tanimam etmem
  3. kralini tanimam
  4. baskasini tanimam
  5. ustune tanimam
  6. askta kural tanimam
  7. krali gelse tanimam
  8. tanimam senden baska
  9. babam olsa tanimam
  10. tanimam etmem ama severim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi » umutla sevgilinin donmesini beklemek » ebla » samimiyetin sinirinin olmamasi » veli toplantisi esnasinda evdeki gergin bekleyis » trt » getirmebenioraya » ben gideyim » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » aslanlar sahada tribunler ayakta » bi biskreme verdim » hoca nasradin kavugu » yerli erotik dizi ismi onerileri » demokrasi » cevdet sunay in sovalye olmasi » yasaklanan sitelere alternatif uyari yazilari » pitoresk gece yazilari » dunyanin sokaklari » kaybolan cep telefonunu caldirmak » riot van » greet » kil donmesi » so long and thanks for all the fish » jimi hendrix sex tape » bir omur tuketip mutlu olamamak » dugun fotografi » kiyamet gunu gazete mansetleri » basliklari alt alta okumak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa