kendisine ciger emanet edilen kedi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kediye ciger emanet etmek
  2. kedi her zaman ciger yer
  3. kedi ciger edebiyati
  4. kendini ciger baskasini kedi zannetmek
  5. kasap onunde ciger bekleyen kedi
  6. kendisine havlayan kopekten korkmayan kedi
  7. hayal edilen ile elde edilen
  8. ciger sis
  9. ciger otu
  10. ciger 52

© 2008 - uludağ sözlük

kendisine ciger emanet edilen kedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendisine ciger emanet edilen kedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendisine ciger emanet edilen kedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2100 turkiye sinden mektuplar » konusmama hakkina sahipsin » evladim niye yazmiyorsun » milliyetcilik » dungeon master » tabu diyaloglari » sylar » mutfagi scic tuvaleti goetze ile donatmak » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » yasemin congar » degismem » sari kanat » mr olympia » ademe mahkum etme » karaokeparty » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ska energiya khabarovsky » fibroline » 100000 » baslik acmis olmak icin baslik acmak » yesilayci birine sigara ikram etmek » avanak kuzenler » geleneksel kaldirim tasi degistirme festivali » i want to play a game » king kong » nazli nin yeri » fifa vs pes » ncity » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » ucak kacirmak » azadiya welat